dimarts, 25 de maig del 2010

RUTA del MONTSENY

Proposta de dates per reeditar una ruta pel Montseny: sortida de Sant Celoni-Coll de Santa Fe-Viladrau-Seva-Collformic-Santa Mª de Palautordera-Sant Celoni. Uns 100 kms. Paisatge espectacular.

12 o 13 de juny.

Qui s'apunta?

17 comentaris:

  1. I de pujada com anem ?? nosaltres ens apuntem si no hi ha una pujada com la de Vilanova del Cami !! jejejeje !
    Anna

    ResponElimina
  2. buuuuaaaa 100 km... crec que moriree...a mi em va millor el 12, pro el 13 tampoc em va gaire malamen encara que el dilluns no aig destar cansada xk menvaig a italia :), ia gaure pujada o quue? esque diu el meu pare que es mol vestiia...
    Cesca!

    ResponElimina
  3. Si cliqueu en l'enllaç que us poso ara veure-ho tots els detalls. Si que puja però no hi han trampes com a Vilanova i tota la pujada s'acaba als 60 kms, després...baixadaaaaaaa
    Mireu aqui: http://www.bikemap.net/route/508059#lt=41.7667&ln=2.39296&z=11&t=0

    ResponElimina
  4. Mi apunto per el dissabte perque el diumenge es el meu sant.
    toñy

    ResponElimina
  5. oohh ! però els 20 primers kms .... uf !!! si puc entrenar, nosaltres ens apuntem a fer-la el dissabte 12 de juny també.
    Gràcies Xavi per l'enllaç !
    Anna

    ResponElimina
  6. Els primers 20 kms....si, puja, però és Santa Fe. Va pujant però no hi han gaires desnivells. Aqui teniu un altre enllaç on podreu veure el perfil de la pujada:
    http://www.ramacabici.com/altimetrias/santafe01.htm
    Animeu-vos que no hi ha per tant!
    Xavi

    ResponElimina
  7. Se m'oblidava....el segon port: http://www.ramacabici.com/altimetrias/collformic02.htm
    Apa, aneu mentalitzan-vos ;-)

    ResponElimina
  8. toñii,, tu iras asta alli en cochee?
    esque mi padre no quiere ir, i si vas tu, en caso de que decidiera io ir i tu fueses en coche, puedo venir cntigo?
    un beso!
    cesca!

    ResponElimina
  9. mmm ..... pujada, pujada, pujada !! ups ! tenim dies per pensar-hi, no ? ja m'han comentat que és bastant dura de fer, que hi haurà cotxe escombra ?? jejeje !ja confirmarem assistència!
    Anna

    ResponElimina
  10. qui ha dit que sigui dura?

    ResponElimina
  11. Holi Xavi, no veig els enllaços, no en fan falta, pero no els veig, fes el favor de no enganyar a la gent, plis.
    TOÑY.

    ResponElimina
  12. Respecte a "qui diu que sigi dura" ès dura i ès llarga, a mès si el llorens es deixa caure, ens possarem morenos-as, segur,pero si no veniu, mai ho sabreu¡¡¡¡¡
    TOÑY.

    ResponElimina
  13. el meu pare diu que es molt dura i que em te totalment proibit venir.. ma asta amenasat daixefarme la bici... osigui que no podre venir no xk no vuklgui sino xk corro el perill de quedarme sense bici, encara que una noiva no aniria be... vaia rollu...
    passeu-vos-ho molbe, un petunas!

    cesca!

    ResponElimina
  14. hola! el M.H.President m'ha explicat lo llaaaaarga i dura que es la pujada!! pero segueixo dient que si puc entrenar, vindrem l'Oscar i jo! però a ritme de cicloturista, no?
    Anna

    ResponElimina
  15. quina colla....us espanteu per no res! Si aqui el que menys puja sóc jo, em vau deixar tots de roda a la pujada de Les Maioles, fins i tot el M.H.President ni li vaig poder seguir el ritme...A més a més, estava pensant en fer una ruta Cardona-Coll de la Serra Seca-Cardona pel 27 de juny o pel juliol....Però segur, que amb la colla d'acollonits que circula per aqui us arronseu....mare meva, quin esperit! Per quatre pujadetes de no res...Si es tracta de fer CICLOTURISME, no de cap contrarellotge. En aquestes sortides no hi ha bandera verda!!!
    Bona nit!
    Xavi

    ResponElimina
  16. jejejejeje !!! Xavi !!!!!! ja veus ! una mica de pujadeta i ens espantem !!! ja explicaràs la ruta de Cardona, de moment ens haurem de mentalitzar per fer el Montseny !
    Anna

    ResponElimina
  17. Ja sé que em direu de tot però...aquest dissabte jo no estaré en condicions de fer la ruta del Montseny. Porto 15 dies sense tocar la bici i no em veig capaç ni d'acabar-la. Si algú vol fer algo més "suau" accepto la proposta.
    Xavi

    ResponElimina