dilluns, 12 d’abril del 2010

Possible ruta CICLOTURISTA diumenge 18-04-10

76 kms. Recorregut suau. Sortida des d'on volgueu dels punts del recorregut: Balsareny? Manresa? Queda a votació
Ver mapa más grande

11 comentaris:

  1. i es gairee dura aquesta surtidaa?
    u dicc perque aquell cap de setmana en general no auria de surtir xk el meu pare no i es, pero si surt algu i no es mol dur alumillor mapuntuu...
    Cesca

    ResponElimina
  2. Hola a tots !
    m'hi apunto, però s'ha d'anar al meu pas, eh !! jejeje ! d'Artes a Calders és una mica dur però suposo que tot es pot fer, no ? Cesca ... apunta't que si jo hi vaig, tu ho pots fer !
    fins diumenge !
    Anna

    ResponElimina
  3. pero aveuree, a quina ora es queda i a on? es per informar al meu jefe( pare) xk sapiga on soc...
    Cesca

    ResponElimina
  4. Jo he fet la ruta, però l'hora (a les 8:00 estaria bé) i el lloc de sortir el decidiu vosaltres. I el sentit de la ruta també, tot i que potser el sentit "horari" és el més lògic. No és gens dura.
    Xavi

    ResponElimina
  5. mmm ... demanar per demanar .... ja que hi som ... que podriem sortir de Balsareny ? què us sembla ? però si us va millor sortir de Manresa ... no problem ! ja direu !
    gracies !
    Anna

    ResponElimina
  6. Per mi perfecte, però no conec res de Balsareny. Dolors i Josep s'apunten? Un lloc definit i clar per quedar? Hora...les 8:00? Paradeta a esmorçar a La Guàrdia (Calders). Hi ha sorpreseta.
    Xavi

    ResponElimina
  7. buenuu ioo no see quee faree,, xk el meu pare no se si i seraa i a mes a mes si i es maa dit k el l no vee osiguii k noo se comm aniree finss alla,, ia vuremm,, iaa diree algu!
    Cesca!

    ResponElimina
  8. Hola bunics m'apunto,cesca,compta amb mi per vaixar cap ha balsarem,ja quedarem a l'hora i ja direu el puesto,xavi? preguntas si bènen dolors i jose,li puc preguntar¡i els podan dir el lloc per surtir i per quedar¡
    TOÑY.

    ResponElimina
  9. hola !! a les 8 h a Balsareny quant entres al poble per la segona entrada, lo primer que hi ha és la piscina, podriem quedar allà ! què us sembla ? o be a la primera entrada del poble hi ha la gasolinera ... on volgueu ! ja direu !
    Anna

    ResponElimina
  10. No se jo si el temps ens deixara fer,la catalana ha dit que ploura el diumenge i jo ho ting una mica crù,perque ting la famili a dinar,si voleu fer tans kms.paran per esmorçar i tot,igual mi quedo per terrassa,perque no arribarè a temps i no es plan.
    TOÑY.

    ResponElimina
  11. Hola colla,he parlat amb la dolors i els surten amb una colla, faràn mès kms.
    I paran a esmorçar al estany,
    A mès a mès surtàn a les 7.30
    Jo em quedo perquè no seria a casa a l'una, per fer el dinar.
    Em sap mol greu,per la sesca.I per vosaltres.
    petons.
    TOÑY.

    ResponElimina