diumenge, 31 de gener del 2010

Dinar del club


Acabem bé el primer mes del 2010, sincerament perquè ens em trobat amb molts dels nostres amics que segueixen moltes de les nostres aficions i em passat un dia junts. Pel matí alguns em anat a visitar les mines, els altres el castell i altres han decidit de quedar-se al poble o bé pujar més tard. Finalment, cap allà a les dues del migdia ens hem retrobat tots al "restaurant Vilars de Rural de Cardona" disposats a passar una bona estona tots junts i celebrar la fi de la temporada 2009 i per veure'ns que alguns feia bastant temps que no ho feiem. Durant l'estona que hem estat allà em fet de tot: xerrar, dinar, entregar alguns obsequis, riure.... Aquesta foto és del nostre màgnific president a l'hora de donar-li el seu regal ja que alguns de nosaltres li voliem donar les gràcies per tot el esforç que ha fet durant la temporada que ja s'ha acabat. En definitiva, resumint, hem passat un molt bon dia i espero que l'any que bé el poguem repetir i poguem difrutar igual que ho em fet aquest any ho millor. VISCA EL CATALUNYA!

1 comentari:

  1. El dinar va ser genial, va anar molt be i crec que tothom va disfrutar. Es un dia per passar-ho be, i tornar-nos a veure, aquesta vegada sense anar "disfressats" de ciclistes, i amb la familia.
    Gracies al president per la feina sempre ben feta, a "l'infiltrat" i la Mireia per tota la feina que han fet per el club, i a tots els assistents al dinar per fer-lo un dia inolvidable.
    La secre

    ResponElimina