diumenge, 26 de setembre del 2010


Sortida diumenge 26 de setembre.
Gràcies "Presi".
Anna

7 comentaris:

  1. Olaa! Jo avui e surtit xr primer cop despres de multisiim temps, ara mateix no se on e deixat el cos xk no m,el sentu..xd espero veureus aviat, nose quan pero aviat! un peto molt gros!
    Cesca!

    ResponElimina
  2. Com pot ser que un vagi de rigurós hivern i l'altre com si fos ple juliol....Hi han coses que no s'entenen.
    Xavi

    ResponElimina
  3. jo si vols tu responc, els homes sempre tenen calor i les dones som mol freduliques...
    Cesca

    ResponElimina
  4. Ei !!! que feia molt de fred, eh !!! i jo no anava de rigurós hivern ! jejejeje ! demana-li al "M.H.President" ... que et digui quant kms va fer amb les mans congelades!
    Però la Cesca té raó !! jejejeje
    Anna

    ResponElimina
  5. Anna aviamm si enss veiemm un diia que fa molt quee no enss veiemm! daki res estarass tu mes entrenada quee jo eee,, buenuuu sempre uass estat! un petoo mol grosss!
    Cesca!

    ResponElimina
  6. Hola guapa !!!! fa massa temps que no ens veiem !!! jo aniré a la Marxa de Mollet amb el meu cosí, que hi aneu ?? he anat sortint però no estic entrenada, així que espero que algú em faci companyia a la cua de la marxa ... jejejeje.
    Petons!!!!
    Anna

    ResponElimina
  7. Hola a totom, jo començo explican que en Joan no es normal, sua mol sigi per la panxolina o per el que sigi, tenim l'altra versiò que es Xavi "el sevas" pèrque comènsa a treuse capas i es queda sol, si es que en tenim diversitad al club, som complets tenim de tots, o no?
    Toñy.

    ResponElimina